Skärmklipp 2015-01-04 20.55.55

Här kan du lämna feedback eller ställa frågor om terapi och meditationer

Sagt om mitt arbete:
"Hej Nils
Hoppas allt är bra med dig!
Jag tänker på dig ofta och terapin med dig, du sitter i min högra hjärnhalva  (undrar varför du sitter där?) som en liten varm och klok väckarklocka. Egentligen skulle jag kunna skriva en lååång text om allt jag är tacksam för att du hjälpt- och fortfarande hjälper mig med... det kanske jag gör nån gång också... men just idag har jag en fråga:
Kan jag delta i något av dina yoga- el meditatonspass? 
Anna

jag tycker om den livsstils förändring jag började med för ett par månader sedan. Tack för Coaching och peppning Nils Eirberg Yogananda, du har gjort ett fantastiskt jobb och jag lever flera av de mål jag satte upp sedan vi påbörjade vårdat framngsrika samarbete.
// Mattias Birath
30 april 2014 09:36:58

Tack för igår! Tacksam, var på väg in i mörkret!!!!
/Marie Fornborn
30 april 2014 09:36:26

Det vi gjorde bekräftade och synlig jorde på ett tillämbart sätt. Kram till alla som jorde gruppen så levande och inspirerande. Toppen
//Mikael Wennberg
30 april 2014 09:35:37

Tack ja...fick oxå höra att jag va så jordad efter kvällen....skööön känsla 
// Emmi Kirkholt
30 april 2014 09:34:45

Tack Yogananda! Du gör det lätt för oss att känna djupare. Bli "jordad"...
Potential å kraft har varit något som nästan jobbat emot varann, nu går de hand i hand! / Nilla Pråhl 
30 april 2014 09:32:52

Ett fantastiskt stort tack för att jag fick vara en del av din utbildning, ta del av din kunskap, erfarenhet, insikt och visdom. Ord kan inte beskriva känslan i kroppen idag. Daniel Heckscher
13 februari 2014 23:45:58

"Passa på att åka med härliga, dukitga Nils Yogananda Larsson till Amorgos på kurs, ni kommer att få en härlig upplevelse och minnen för hela livet" 
Birgitta Nilsson
12 december 2013 14:53:04

Lite "Feedback" från Urbanom och workshops där 2013
”Varmt tack för en mycket bra helg med Yoganada och hans professionella workshop hos er.
Den var verkligen bra, mycket givande och inspirerande för mig!
Hoppas att han får komma tillbaka och göra fler liknade workshops hos er. 
Vi ses igen, 
Nilla Pråhl”
26 november 2013 21:05:55

Discover meditation 24/11
Stort tack för uppbyggande o spännande söndag i meditationenstecken. Nämnde aldrig vid återkoppling hur jättebra jag tyckte dina exempel är på hur vi i vardagen kan få in meditation. De finns med mig idag 
/Brittis
31 oktober 2013 21:35:31

Tack för två fantastiska kurser där jag upptäckt nya vägar till kreativitet, samspelat & medverkat i gruppens utveckling - lekfullt & kraftfullt i skön balans som avleder egot o tidiga präglingar. Det känns helt klart som en ny start. Din förmåga att få individ och grupp att utvecklas är verkligen unik. Jag kommer att fortsätta arbetet. //Britt-Inger
28 oktober 2013 18:08:55

Tack för en underbar lördag och söndag tillsammans med dig, alla deltagare och din workshop "Primal Breath". Det var fascinerande att genom olika dynamiska övningar locka fram barnet i mig samt att få uppleva känslor och se deras koppling till upplevelser i min barndom. Det känns också att jag nu kan hantera mina undermedvetna beteenden i vardagen med mycket mer kärlek.
TACK, Micke
5 juni 2013 12:05:05

Hej! och stort tack! 
I sessionerna med Nils har jag utvecklats till en tryggare och mer harmoniskt person. Jag har fått kontakt med känslor kreativitet och styrka. Det har varit en resa som tagit mig långt hittills och som med hjälp av de verktyg Nils har lärt mig fortsätter även efter sessionerna. 
//Jonatan
25 maj 2013 00:29:31

Tack för kvällens andningsgrupp på hälsans hus
Tack Nils Larsson Yogananda för ditt lekfulla, inspirerande sätt att leda oss till nya djup inom oss själva! 
Kitty
15 maj 2013 23:54:32

Hej Yogananda, var på lek och andning med dig i tisdags på Hälsans Hus och tycker det var mycket intressant, du kändes djup, kärleksfull och klarsynd. Jag är tacksam fått ta del av dina insikter och klarsynthet.
Vad kostar halvdagen den 18 maj? 
Bästa Hälsningar Anna annauriel@hotmail.com
17 mars 2013 11:14:3
Efter meditationshelgen fick jag en ordentlig utrensning dagarna efter kursen .
och tycker att jag kan fokusera bättre på vad jag har att göra . kan stilla mig korta stunder, vill gärna komma på fler meditationshelger och kurser
17 mars 2013 11:09:56
Jag har lärt mig enormt mkt om mig själv under den här korta tiden och jag känner mig glad och tacksam över att få vara en del av den här processen som nu pågår. 

Den har gjort mig medveten om mönster och tankebanor jag inte visste att jag hade. Vidare har jag börjat förstå hur viktigt det är att vara i kontakt med min kropp. Jag mår jag bättre och är mer centrerad än före kursen.
17 mars 2013 11:08:20
Meditationshelgen var givande och intensivt. Älskade att vara träd =)
20 februari 2013 08:40:52
"Jag känner mig lite mer i kontakt med mig själv, lite öppnare. Workshopen var bra och intressant och lärorik. Jag kommer känna av den ett tag känns det som, fick en del att fundera på.

Just nu när jag sitter och tänker tillbaka på dagarna efter känner jag sorg, frustration och stolthet. Det var helt klart intensivt.

jag är väldigt tacksam över att du/ni anordnade det här och att jag gick."

“Dear Urban OM,
I'm very happy to have attended the Primal Breath workshop with Yogananda a
week ago. A workshop with a variety of exercises and meditations releasing
from old patterns and inviting to playfulness, offering new insights and
more loving relationship to my child within.
Yogananda has an in my eyes unic way of working with individuals and groups
in a good mix giving everyone a possibility to see beyond the first obvious
and old patterns.
Thank you and Yogananda for fruitful, happy and loving days.
Namaste
Britt-Inger Wede”
12 december 2013 10:21:45
Primal Breath 26-27/10
Blev rejält omtumlad och nära mig själv efter en fantastiskt bra helgkurs på Urban Om med Yogananda. Så nöjd och tacksam för att du finns och delar med dig! Närmare kärnan nu.. /Tack! Nilla 
26 november 2013 21:08:48
Primal breath 26-27 /10
Tacksam för härlig helgkurs!! Känner yes, yeah och wow:) Tack för det Nils 
/ Marika

Hej Yogananda, var på lek och andning med dig i tisdags på Hälsans Hus och tycker det var mycket intressant, du kändes djup, kärleksfull och klarsynd. Jag är tacksam fått ta del av dina insikter och klarsynthet.
Bästa Hälsningar Anna annauriel@hotmail.com

2013-03-17 11:14:34
Efter meditationshelgen fick jag en ordentlig utrensning dagarna efter kursen .
och tycker att jag kan fokusera bättre på vad jag har att göra . kan stilla mig korta stunder, vill gärna komma på fler meditationshelger och kurser

2013-03-17 11:09:56
Jag har lärt mig enormt mkt om mig själv under den här korta tiden och jag känner mig glad och tacksam över att få vara en del av den här processen som nu pågår.  Den har gjort mig medveten om mönster och tankebanor jag inte visste att jag hade. Vidare har jag börjat förstå hur viktigt det är att vara i kontakt med min kropp. Jag mår jag bättre och är mer centrerad än före kursen.

2013-03-17 11:08:20
Meditationshelgen var givande och intensivt. Älskade att vara träd =)

2013-02-20 08:40:52
"Jag känner mig lite mer i kontakt med mig själv, lite öppnare. Workshopen var bra och intressant och lärorik. Jag kommer känna av den ett tag känns det som, fick en del att fundera på. Just nu när jag sitter och tänker tillbaka på dagarna efter känner jag sorg, frustration och stolthet. Det var helt klart intensivt.

jag är väldigt tacksam över att du/ni anordnade det här och att jag gick."

2013-02-20 08:37:27
"Jag gillade Yogananda och hans meditationer. För min egen del kände jag framför allt att jag blev väldigt glad och det har jag burit med mig."Jag har lärt mig enormt mkt om mig själv under den här korta tiden och jag känner mig glad och tacksam över att få vara en del av den här processen som nu pågår.
Den har gjort mig medveten om mönster och tankebanor jag inte visste att jag hade. Vidare har jag börjat förstå hur viktigt det är att vara i kontakt med min kropp. Jag mår jag bättre och är mer centrerad än före kursen.

// Markus

 

Thomas
Mina sessioner med dig, Yogananda, har hjälp mig oerhört mycket i min process och meditation. Din känslighet och mod att säga som det är, känner jag har gjort att varje session har lett fram till fina (och jobbiga) insikter och ingen har varit den andra lik. Evigt tacksam vännen. Kram//Thomas

Deva Devesh•
Härligt att känna dig och veta att du lever det du brinner för. Kram Devesh

 

 

Lena•
Jag har gjort tio primalsessioner med Yogananda och dessutom tagit enskilda samtalssessioner och varit med på olika workshops och gruppprocesser, bland annat på Ängsbacka kursgård och under en meditationsresa till Amorgos, Grekland. Yoganandas sessioner är kärleksfulla och dynamiska, det är en effektiv kombination för att öppna upp och bryta igenom känslomässiga barriärer. Yogananda har hjälpt mig se mitt inre barn, hennes behov och hennes resurser och primalprocessen har öppnat för ett bejakande av mig själv och livet. Yogananda har också kunnat ge handfast stöd i en pressad livssituation och han har en förmåga att se det där man inte själv ser- och så väl behöver se / Lena

Maria •

 

 

Samtalssessioner: Stort, varmt tack för alla samtalssessioner vi har haft! Yogananda har en unik förmåga att hjälpa till att komma till själva essensen..till det som verkligen är viktigt. Yogananda har för mig varit ett ovärderligt stöd under mitt livs svåraste år och han har hjälpt mig att hitta ett lugn ..och t.o.m en tillit...som jag inte trodde var möjlig för mig att känna. Från botten av mitt hjärta: TACK!
Med mycket värme och kärlek från Maria

Maria•

 

 

Primalsessioner...jag har gjort tio primalsessioner med Yogananda. En underbart, fin och läkande process som jag varmt kan rekommendera. Yoganandas närvaro, värme och integrerande sätt att arbeta leder tryggt igenom hela processen. Jag minns tiden för denna process som en mycket, mycket fin tid i mitt liv! Stor, varm kram från Maria

 

Sussanne

"Återigen, tack för en underbar dag idag. Mår mycket bra men är väldigt trött nu. Kommer att sova som en stock..."
Kram //Susanne

 

Peter

"tack för en transformerande kurs, nu förstår jag varför jag inte har mått bra, jag mediterar nu regelbundet"

 

Olof

"Härlig kurs, nu förstår jag varför jag inte kunnat leva i hälsosamma relationer"

 

"Tack för en härlig, underbar och lekfull kväll"
// Kitty

 

 

"Hej Yogananad, Tack för en underbar kväll!"
// Niradha

 

 

"Tack för igår! Jag är alldeles förbluffad över hur
andningsmeditationerna fungerar, hur de ger direkt "pay-back". Det var
en fantastisk känsla dessutom att det går att integrera dessa
meditationer i sitt vanliga liv"
// Sofia

 

"Tack för igår det var en jätte fin dag som gav mig massor av härlig energi!
jag är väldigt sugen att komma på den andnings gruppen"
// Kram Ida

 


"Det var en riktigt bra helg för mig. Jag har så mycket glädje och energi i mig nu :-) Tack !"

//Torgny

Erfarenhets återföring är bra!

Tack till dig som lämnat referenser för det arbete vi gjort tillsammans.  

Sagt om mitt arbete:
jag tycker om den livsstils förändring jag började med för ett par månader sedan. Tack för Coaching och peppning Nils Eirberg Yogananda, du har gjort ett fantastiskt jobb och jag lever flera av de mål jag satte upp sedan vi påbörjade vårdat framngsrika samarbete.
// Mattias Birath
30 april 2014 09:36:58
Tack för igår! Tacksam, var på väg in i mörkret!!!!
/Marie Fornborn
30 april 2014 09:36:26
Det vi gjorde bekräftade och synlig jorde på ett tillämbart sätt. Kram till alla som jorde gruppen så levande och inspirerande. Toppen
//Mikael Wennberg
30 april 2014 09:35:37
Tack ja...fick oxå höra att jag va så jordad efter kvällen....skööön känsla 
// Emmi Kirkholt
30 april 2014 09:34:45
Tack Yogananda! Du gör det lätt för oss att känna djupare. Bli "jordad"...
Potential å kraft har varit något som nästan jobbat emot varann, nu går de hand i hand! / Nilla Pråhl 
30 april 2014 09:32:52
Ett fantastiskt stort tack för att jag fick vara en del av din utbildning, ta del av din kunskap, erfarenhet, insikt och visdom. Ord kan inte beskriva känslan i kroppen idag. Daniel Heckscher
13 februari 2014 23:45:58
"Passa på att åka med härliga, dukitga Nils Yogananda Larsson till Amorgos på kurs, ni kommer att få en härlig upplevelse och minnen för hela livet" 
Birgitta Nilsson
12 december 2013 14:53:04
Lite "Feedback" från Urbanom och workshops där 2013
”Varmt tack för en mycket bra helg med Yoganada och hans professionella workshop hos er.
Den var verkligen bra, mycket givande och inspirerande för mig!
Hoppas att han får komma tillbaka och göra fler liknade workshops hos er. 
Vi ses igen, 
Nilla Pråhl”

26 november 2013 21:05:55
Discover meditation 24/11
Stort tack för uppbyggande o spännande söndag i meditationenstecken. Nämnde aldrig vid återkoppling hur jättebra jag tyckte dina exempel är på hur vi i vardagen kan få in meditation. De finns med mig idag 
/Brittis
31 oktober 2013 21:35:31
Tack för två fantastiska kurser där jag upptäckt nya vägar till kreativitet, samspelat & medverkat i gruppens utveckling - lekfullt & kraftfullt i skön balans som avleder egot o tidiga präglingar. Det känns helt klart som en ny start. Din förmåga att få individ och grupp att utvecklas är verkligen unik. Jag kommer att fortsätta arbetet. //Britt-Inger
28 oktober 2013 18:08:55
Tack för en underbar lördag och söndag tillsammans med dig, alla deltagare och din workshop "Primal Breath". Det var fascinerande att genom olika dynamiska övningar locka fram barnet i mig samt att få uppleva känslor och se deras koppling till upplevelser i min barndom. Det känns också att jag nu kan hantera mina undermedvetna beteenden i vardagen med mycket mer kärlek.
TACK, Micke
5 juni 2013 12:05:05
Hej! och stort tack! 
I sessionerna med Nils har jag utvecklats till en tryggare och mer harmoniskt person. Jag har fått kontakt med känslor kreativitet och styrka. Det har varit en resa som tagit mig långt hittills och som med hjälp av de verktyg Nils har lärt mig fortsätter även efter sessionerna. 
//Jonatan
25 maj 2013 00:29:31
Tack för kvällens andningsgrupp på hälsans hus
Tack Nils Larsson Yogananda för ditt lekfulla, inspirerande sätt att leda oss till nya djup inom oss själva! 
Kitty
15 maj 2013 23:54:32
Hej Yogananda, var på lek och andning med dig i tisdags på Hälsans Hus och tycker det var mycket intressant, du kändes djup, kärleksfull och klarsynd. Jag är tacksam fått ta del av dina insikter och klarsynthet.
Vad kostar halvdagen den 18 maj? 
Bästa Hälsningar Anna annauriel@hotmail.com
17 mars 2013 11:14:34
Efter meditationshelgen fick jag en ordentlig utrensning dagarna efter kursen .
och tycker att jag kan fokusera bättre på vad jag har att göra . kan stilla mig korta stunder, vill gärna komma på fler meditationshelger och kurser
17 mars 2013 11:09:56
Jag har lärt mig enormt mkt om mig själv under den här korta tiden och jag känner mig glad och tacksam över att få vara en del av den här processen som nu pågår. 

Den har gjort mig medveten om mönster och tankebanor jag inte visste att jag hade. Vidare har jag börjat förstå hur viktigt det är att vara i kontakt med min kropp. Jag mår jag bättre och är mer centrerad än före kursen.
17 mars 2013 11:08:20
Meditationshelgen var givande och intensivt. Älskade att vara träd =)
20 februari 2013 08:40:52
"Jag känner mig lite mer i kontakt med mig själv, lite öppnare. Workshopen var bra och intressant och lärorik. Jag kommer känna av den ett tag känns det som, fick en del att fundera på.

Just nu när jag sitter och tänker tillbaka på dagarna efter känner jag sorg, frustration och stolthet. Det var helt klart intensivt.

jag är väldigt tacksam över att du/ni anordnade det här och att jag gick."

“Dear Urban OM,
I'm very happy to have attended the Primal Breath workshop with Yogananda a
week ago. A workshop with a variety of exercises and meditations releasing
from old patterns and inviting to playfulness, offering new insights and
more loving relationship to my child within.
Yogananda has an in my eyes unic way of working with individuals and groups
in a good mix giving everyone a possibility to see beyond the first obvious
and old patterns.
Thank you and Yogananda for fruitful, happy and loving days.
Namaste
Britt-Inger Wede”
12 december 2013 10:21:45
Primal Breath 26-27/10
Blev rejält omtumlad och nära mig själv efter en fantastiskt bra helgkurs på Urban Om med Yogananda. Så nöjd och tacksam för att du finns och delar med dig! Närmare kärnan nu.. /Tack! Nilla 
26 november 2013 21:08:48
Primal breath 26-27 /10
Tacksam för härlig helgkurs!! Känner yes, yeah och wow:) Tack för det Nils 
/ Marika

Hej Yogananda, var på lek och andning med dig i tisdags på Hälsans Hus och tycker det var mycket intressant, du kändes djup, kärleksfull och klarsynd. Jag är tacksam fått ta del av dina insikter och klarsynthet.
Bästa Hälsningar Anna annauriel@hotmail.com

2013-03-17 11:14:34
Efter meditationshelgen fick jag en ordentlig utrensning dagarna efter kursen .
och tycker att jag kan fokusera bättre på vad jag har att göra . kan stilla mig korta stunder, vill gärna komma på fler meditationshelger och kurser

2013-03-17 11:09:56
Jag har lärt mig enormt mkt om mig själv under den här korta tiden och jag känner mig glad och tacksam över att få vara en del av den här processen som nu pågår.  Den har gjort mig medveten om mönster och tankebanor jag inte visste att jag hade. Vidare har jag börjat förstå hur viktigt det är att vara i kontakt med min kropp. Jag mår jag bättre och är mer centrerad än före kursen.

2013-03-17 11:08:20
Meditationshelgen var givande och intensivt. Älskade att vara träd =)

2013-02-20 08:40:52
"Jag känner mig lite mer i kontakt med mig själv, lite öppnare. Workshopen var bra och intressant och lärorik. Jag kommer känna av den ett tag känns det som, fick en del att fundera på. Just nu när jag sitter och tänker tillbaka på dagarna efter känner jag sorg, frustration och stolthet. Det var helt klart intensivt.

jag är väldigt tacksam över att du/ni anordnade det här och att jag gick."

2013-02-20 08:37:27
"Jag gillade Yogananda och hans meditationer. För min egen del kände jag framför allt att jag blev väldigt glad och det har jag burit med mig."Jag har lärt mig enormt mkt om mig själv under den här korta tiden och jag känner mig glad och tacksam över att få vara en del av den här processen som nu pågår.
Den har gjort mig medveten om mönster och tankebanor jag inte visste att jag hade. Vidare har jag börjat förstå hur viktigt det är att vara i kontakt med min kropp. Jag mår jag bättre och är mer centrerad än före kursen.

// Markus

 

Thomas
Mina sessioner med dig, Yogananda, har hjälp mig oerhört mycket i min process och meditation. Din känslighet och mod att säga som det är, känner jag har gjort att varje session har lett fram till fina (och jobbiga) insikter och ingen har varit den andra lik. Evigt tacksam vännen. Kram//Thomas

Deva Devesh•
Härligt att känna dig och veta att du lever det du brinner för. Kram Devesh

 

 

Lena•
Jag har gjort tio primalsessioner med Yogananda och dessutom tagit enskilda samtalssessioner och varit med på olika workshops och gruppprocesser, bland annat på Ängsbacka kursgård och under en meditationsresa till Amorgos, Grekland. Yoganandas sessioner är kärleksfulla och dynamiska, det är en effektiv kombination för att öppna upp och bryta igenom känslomässiga barriärer. Yogananda har hjälpt mig se mitt inre barn, hennes behov och hennes resurser och primalprocessen har öppnat för ett bejakande av mig själv och livet. Yogananda har också kunnat ge handfast stöd i en pressad livssituation och han har en förmåga att se det där man inte själv ser- och så väl behöver se / Lena

Maria •

 

 

Samtalssessioner: Stort, varmt tack för alla samtalssessioner vi har haft! Yogananda har en unik förmåga att hjälpa till att komma till själva essensen..till det som verkligen är viktigt. Yogananda har för mig varit ett ovärderligt stöd under mitt livs svåraste år och han har hjälpt mig att hitta ett lugn ..och t.o.m en tillit...som jag inte trodde var möjlig för mig att känna. Från botten av mitt hjärta: TACK!
Med mycket värme och kärlek från Maria

Maria•

 

 

Primalsessioner...jag har gjort tio primalsessioner med Yogananda. En underbart, fin och läkande process som jag varmt kan rekommendera. Yoganandas närvaro, värme och integrerande sätt att arbeta leder tryggt igenom hela processen. Jag minns tiden för denna process som en mycket, mycket fin tid i mitt liv! Stor, varm kram från Maria

 

Sussanne

"Återigen, tack för en underbar dag idag. Mår mycket bra men är väldigt trött nu. Kommer att sova som en stock..."
Kram //Susanne

 

Peter

"tack för en transformerande kurs, nu förstår jag varför jag inte har mått bra, jag mediterar nu regelbundet"

 

Olof

"Härlig kurs, nu förstår jag varför jag inte kunnat leva i hälsosamma relationer"

 

"Tack för en härlig, underbar och lekfull kväll"
// Kitty

 

 

"Hej Yogananad, Tack för en underbar kväll!"
// Niradha

 

 

"Tack för igår! Jag är alldeles förbluffad över hur
andningsmeditationerna fungerar, hur de ger direkt "pay-back". Det var
en fantastisk känsla dessutom att det går att integrera dessa
meditationer i sitt vanliga liv"
// Sofia

 

"Tack för igår det var en jätte fin dag som gav mig massor av härlig energi!
jag är väldigt sugen att komma på den andnings gruppen"
// Kram Ida

 


"Det var en riktigt bra helg för mig. Jag har så mycket glädje och energi i mig nu :-) Tack !"

//Torgny