Skärmklipp 2015-01-04 20.55.55

Par- & familjeterapi - Personligutveckling - Kropp & själ -
Balans i vardagen

Hälsosamma relationer skapas i dialog och genom att individerna tillsammans ser på gemensama mål och behov. accepterar att egna behov är lika viktiga som andras Hälsosamma relationer skapas i dialog och genom att individerna tillsammans ser på gemensama mål och behov. accepterar att egna behov är lika viktiga som andras


Relationsakuten

Här erbjuds du och din partner att utveckla er relation. 
 

Man tänker sig kanske att man skall vara i kris eller ha stora problem för att gå till terapeut med sin partner. Men så är inte fallet, många klienter kommer till mig för att dom vill undvika kriser eller problem.

Att ta hand om och serva sin relation är något som blir mer vanligt idag, nästan lika vanligt som att serva sin bil eller att ta hand om husdjuren. 

loading...

Par- & familjeterapi

Relationer tydliggör för oss vilka problem vi själva har att ta tag i, utforska relationen till dig själv och förstå vad det är som händer i dina relationer, ett äventyr med eller utan en partner.

loading...

Personlig utveckling

Förändra gamla beteenden och livsmönster som skapar dillemma för dig. Lär dig meditera och utforska vem du är och hur du vill leva ditt liv utan invanda måsten och krav.

loading...

Kropp & själ

Må fysiskt bättre, få bättre kontakt med din kropp och börja lyssna på din kropp och dina behov.
 

loading...

Balans i vardagen

Livsplanering & stress reducering, skapa en lugnare vardag med mindre stress och mer tid över för det du vill göra