Skärmklipp 2015-01-04 20.55.55
 
APT Affektfokuserad terapi, SE somaticexperience traumaterapi, Psykoterapi steg 1 inriktning systemisk narrativ familjeterapi, systemiska familjekonstellationer, meditativ och hollistisk terapi

Har du kontakt med din lekfullhet, livsglädje och kreativitet?
 När vi ser våra beteenden och begränsningar kan vi ta ansvar för dem vilket oftast påverkar hela vår tillvaro.

Relationen till dig själv, din partner, din familj och naturligtvis även relationerna i ditt arbetsliv påverkas när du ser med nya ögon på dig själv.

Jag brinner för att medverka till förändrade beteendemönster, personligutveckling och förståelse av hur vi fungerar i våra olika relationer.

Varför är en ständig fråga för mig. Ställd utforskande och öppet är frågan "varför" som en nyckel in i mig själv. Den öppnar upp för svaren om vem jag är och vad som får mig attt känna, tänka och handla som jag gör. I min ökande förståelse ökar förmågan att älska mig själv och andra. 

I


I sessionerna med mig får du verktyg att använda i ditt vardaglga liv. målet är att du lär dig äga din egna livsprocess och själv kan leva det liv som just du längtar efter. 

Med terapi och meditation arbetar vi med dina unika dillemman och livsfrågor. Du kan välja en session eller en process, vi börjar alltid med en open session som ibland är allt du behöver just då.

boka en session med Nils​​​​​

Har du kontakt med din lekfullhet, livsglädje och kreativitet?
Alla behöver vi ibland support i arbetet att växa som människor. Jag har under åren arbetat med människor från helt olika bakgrund och alla har haft olika anledningar att förändra något i sina liv


Att må bra är en bra början! 
Med meditation och terapi utvecklas vi som individer


boka en session redan i dag

Ring mig på 073-33 22 311

 


Vi fakturerar företag som satsar på personalen, din personliga utveckling är viktig !
Be gärna din chef kontakta mig för ett samtal


 

Under åren har jag givit upp till 100% rabatt till klienter som saknat betalningsförmåga. Från 2016 har jag valt att bidra till behövande genom att vara volentär och ge fria sessioner genom andra kanaler än min egna verksamhet genom bidrag till hjälpande organisationer.